Çukur yeni sezon fragmanı yayınlandı! Karakuzular Çukur’a indi! Çukur 2. sezon ne zaman başlıyor?

Çukur dizisi yeni fragmanı yayınlandı. Koçovalılar'ın yeni düşmanı belli oldu. Çukur bayrağı indirildi ve yeni savaşın sinyali verildi. Yeni fragmanın sonunda Yamaç'ın kötü durumda olduğu da ekrana geliyor. Peki Çukur dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak. İşte yayınlanan yeni fragman ve 2. sezona dair merak edilenler...

Çukur yeni sezon fragmanı yayınlandı! Karakuzular Çukur’a indi! Çukur 2. sezon ne zaman başlıyor?

Çukur dizisi 2. sezonu için hazırlanıyor. Dizinin 2. tanıtım fragmanı da geldi.

Yeni fragmanda Çukur’da yeni bir grubun ortaya çıktığı ve sokakları ele geçirdiği görülüyor.

İşte Çukur’un yeni sezonuna dair tüm merak edilenler…

Çukur dizisi için geri sayım başladı. Pazartesi günleri Show TV’de ekrana gelen dizinin Eylül ayı içinde yayınlanacağı duyuruldu. Tam tarih belli olmasa da Eylül ayının sonuna doğru yayınlanacağı konuşuluyor.

Hafızalara kazınan Çukur dövmesinin farklı bir sembole dönüştüğü tanıtım Çukur'un ekrana gelecek heyecan dolu hikayesinden ipuçları verdi.

Sezon finaliyle izleyicilerini merakta bırakan dizide farklı sembolleri olan yüzükleriyle dikkat çeken Karakuzular çetesi ile Koçovalıların arasındaki mücadele şimdiden heyecanla bekleniyor.

Yüzüklerinde farklı bir sembolün göründüğü bu adamlardan Erkan Avcı'nın Çeto, Berkay Ateş'in ise Mahsun rolüne hayat vereceği Çukur yeni sezonuyla herkesi çok şaşırtacak.