Yönetimden Hamzaoğlu'na destek

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu GS TV'de açıklamalarda bulundu.

Yönetimden Hamzaoğlu'na destek

İlk olarak konuşan teknik adam Hamzaoğlu, basında yer alan istifa edeceği yönündeki haberlerle ilgili olarak şunları söyledi;

"Anlam veremiyoruz. Bunlara hem üzülüyorum hem de seviniyorum. Üzüldüğüm nokta bizi gereksiz polemiklere çekmeleri. Sevindiğim konu ise bizim gücümüzü bilmeleri. Bu nedenle de bu tür söylentiler çıkartıyorlar."

Hamzaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü;

"Biz yolumuza emin adımlarla gideceğiz ve sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf bizler olacağız. Camiamız rahat olsun. Biz ne yaptığımızı biliyoruz .Bir geçiş sürecindeyiz. Beklentinin farkındayız. Taraftardan tek isteğim var. Bizi yalnız bırakmasınlar. Bu süreçte yanımızda olsunlar. Bir şeyleri başarmamız için beraber olmamız lazım."

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin ise, Hamza Hamzaoğlu ile ilgili bir sıkıntılarının olmadığını ve hocalarının arkasında olduklarını söyledi.

Sezgin, "Bir sıkıntımız yok. Her şey iyi gidiyor. Hocamızın da dediği gibi bizi kıskanıyorlar. Yönetim olarak hocamızın arkasında olduğumuzu herkes biliyor" ifadelerini kullandı. DHA