Eskişehir, Bölücü Anayasa’ya karşı ayakta!

Bölücü Anayasa’nın gündemde olduğu şu günlerde, Eskişehir’de tepkiler büyümeye devam ediyor.

Eskişehir, Bölücü Anayasa’ya karşı ayakta!

Bölücü Anayasa’ya karşı imza kampanyası başlatan Vatan Partisi, Eskişehir’de de Sağlık İl Müdürlüğü önünde vatandaşları birlik olmaya, mücadele etmeye çağırdı.

Açılan imza masasına vatandaşların ilgisi yoğundu. Burada açıklama yapan Vatan Partisi Eskişehir İl Başkanı Mustafa Erdönmez, ““Yeni Anayasa Kalkışması”, PKK’yı, gömüldüğü hendeklerden kurtarma girişimidir. “Yeni Anayasa Kalkışması” için kurulan “Anayasa Uzlaşma Komisyonu”nun hiçbir hukuksal dayanağı yoktur, yasa dışıdır, hatta, anayasa dışıdır. Bu bir terör eylemidir! Türkiye’nin altına yerleştirilmiş dinamittir!” dedi.

Vatan Partisi’nin Türkiye’ni her yerinde olduğu gibi Eskişehir’de de bölücülüğe geçit vermeyeceğini belirten Erdönmez, “Birlik, dirlik ve ATATÜRK CUMHURİYETİ için görev günü gelmiştir! “YENİ ANAYASA KALKIŞMASI”NI, MİLLETİMİZİN GÜCÜ İLE BOZGUNA UĞRATACAĞIZ! Milletimizi bilgilendirmek ve uyarmak için, bu etkinliklerimizi, Hamamyolu, İ.İnönü Caddesi, Espark Önü gibi, şehrimizin muhtelif yerlerinde de devam ettireceğiz.” şeklinde konuştu.

Gizemgül Yavuz/Eskişehir