'Annemde gözü vardı' dedi kurşun yağdırdı

Rize'de İsmail Şahin (46) adlı kişi sokak ortasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Seken kurşunlardan bir kişi de hafif yaralandı. Cinayeti işleyen 16 yaşındaki H.T.'nin ilk ifadesinde ‘Annemde gözü vardı. Namusu temizledim' dediği öğrenildi

'Annemde gözü vardı' dedi kurşun yağdırdı

Yazları Rize'de, kışları İstanbul'da geçiren H.T., dün akşam (CUMA) saatlerinde Rize'nin Derepazarı İlçesi'nde yaşayan İsmail Şahin ile karşılaştı. İkili Rize'nin en işlek caddelerinden birinde tartışmaya başladı. Bir süre sonra H.T. silahını çekerek İsmail Şahin'e kurşun yağdırdı.

Kanlar içerisinde yerde kalan İsmail Şahin kaldırıldığı Rize Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Seken kurşunların isabet ettiği ve hafif yaralanan S.T. adlı kişi ise tedavi altına alındı.

8 KURŞUNLA ÖLDÜRDÜ

Cinayetin ardından olay yerine ulaşan polis ekiplerine teslim olan H.T.'nin ilk ifadesinde "Annemde gözü vardı. Namusumu temizledim" dediği öğrenildi.

Annesi ve babasının ayrı yaşadığı öğrenilen H.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu arada silahlı saldırıda hayatını kaybeden İsmail Şahin'in vücuduna 8 kurşunun isabet ettiği belirlendi.