THY'den Brüksel açıklaması

Belçika'nın başkenti Brüksel'de havalimanında iki, şehir merkezindeki metroda da bir patlamanın olmasının ardından bölgeye uçuş icra eden Türk Hava Yolları bir açıklama yaptı.

THY'den Brüksel açıklaması

Türk Hava Yolları, Brüksel ile ilgili bir açıklama yaptı.

THY'nin açıklamasında, "TK 1942 sefer sayılı Brüksel-İstanbul seferinin ekibi ve yolcuları ilgili otoriteler koordinasyonunda uçaktan boşaltılmış olup havalimanında güvenliği sağlanan bölgeye alınmaktadır" denildi.

BRÜKSEL SEFERLERİNİ SATIŞA KAPATTI

Türk Hava Yolları, patlamaların ardından İstanbul-Brüksel arasında bilet satışını 24 Mart 2016 tarihine kadar kapattı.

Bugün, yarın ve Perşembe günündeki seferler için THY İstanbul-Brüksel arasında rezervasyon ve bilet satışı kabul etmiyor.

Halen THY'nin karşılıklı olarak Brüksel'e İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan 4, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan da bir seferi bulunuyor.

THY BASIN MÜŞAVİRİ ÜSTÜN: BUGÜN TOPLAM 9 SEFER İPTAL EDİLDİ

Türk Hava Yolları (THY), Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Zaventem Havalimanı'nda meydana gelen patlamalar nedeniyle bugün 9 seferini iptal ettiğini duyurdu.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Brüksel'de yaşanan olaylar nedeniyle bugün toplam 9 sefer iptal edilmiş olup, 24 ve 25 Mart'ta icra edilmesi planlanan Brüksel seferlerinin tedbir amaçlı satışa kapatılmasına karar verilmiştir." ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

türk hava yolları