Seçilmezse de B planı hazır

Mustafa Sarıgül'ün oğlu Şişli 4'üncü sıradan, oğlunun şoförü 10'uncu sıradan, yine oğlunun iki yakın arkadaşının 12 ve 17'nci sıradan aday gösterildiğini biliyor muydunuz? Sarıgül, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilemezse de B planı hazır.

Seçilmezse de B planı hazır

Şişli'de Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile ilgili rahatsızlıklar dile getiriliyor. Emir Sarıgül bedediye meclis üyesi adaylığında 4. sırada... Ancak tartışma sadece oğlunu aday göstermesinde değil. Emir Sarıgül'ün şoförü bile meclis üyesi adayı. 10. sırayı adayı olan Sadullah Ergün Emir Sarıgül'ün şoförü. 12. sıra adayı Ali Ekinci, de oğul Sarıgül'ün okul arkadaşı. 17. sıra adayı Sayat Delice de Emir Sarıgül'ün okul arkadaşı kontenjanından seçilen isimlerden. Türkiye Değişim Hareketi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Şefika Keskin de 16. sırada adayı.

Mustafa Sarıgül Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilemezse B planı hazır. Hayri İnönü Şişli Belediye Başkanlığı'na seçilirse istifası istenecek 4. sırada olan oğlu Sarıgül vekelaten belediye başkanlığını yürütecek. Şişili'de CHP çevrelerinde konuşulan bu plan partide de büyük huzursuzluk nedeni.

Haber: Deniz Adalı

ulusalkanal.com.tr

chp istanbul Mustafa Sarıgül şişli