İşçi Partisi 15 Şubat’taki kurultayın çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Merakla beklenen İşçi Partisi kurultayına 3 gün kaldı. Parti üyeleri kurultay çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ankara’da her gün binlerce bildiri yurttaşlara ulaştırılıyor. Neredeyse her caddede kurultay afişlerine rastalamak mümkün. Ulusal Kanal'a konuşan partililer kongreye bir iktidar yürüyüşü olarak bakıyor. İşçi Partililer herkesi Ankara Arena Spor Salonu’ndaki büyük buluşmaya davet etti.

Ankara'nın birçok merkezinde hummalı bir kongre çalışması yürüyor. İşçi Partisi üyeleri 15 Şubat’ta Ankara Arena'da yapılacak kurultay için yüz binlerce bildiriyi yurttaşlara ulaştırdı. İlçelerdeki propaganda çalışmasına yoğun bir ilgi var.

İşçi Partisi Öncü Gençlik üyeleri için kurultay çalışması sabahın erken saatlerinde başlıyor. Gençler soğuk havaya rağmen bildirilerini sloganlar eşliğinde dağıtmaya devam ediyor.

İşçi Partisi Ankara İl Yöneticisi Özcan Güven, Arena'daki buluşmanın yalnızca bir kongre değil, bir iktidar yürüyüşü olduğunu vurguladı.

Ankara’nın her ilçesinden Pazar günü kurultay için otobüsler kalkacak. İşçi Partilere göre katılım hedefleri şimdiden aşıldı.

Parti üyeleri, tüm yurttaşları kurultaya katılmaya davet etti.

ulusalkanal.com.tr

işçi partisi 15 şubat