Öncü Kadın, emekçi kadınları ziyaret etti

Vatan Partisi Öncü Kadın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kadın işçilerle kutladı. Kadın işçilere emeği ve eğitimi simgeleyen tohumlu kalem hediye edildi. Ziyaret esnasında kısa bir açıklama yapan Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, vatan savaşındaki kadın asker ve polislerin 8 Mart’ını kutladı. Ayvalı, Diyarbakır’da Evlat Nöbeti tutan kadınları da unutmadı…

Öncü Kadın, emekçi kadınları ziyaret etti

Öncü Kadın 8 Mart’ta emekçi kadınlar buluştu.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü yurdun dört bir yanında düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Emekçi kadınları unutmayan Vatan Partisi Öncü Kadın, Ankara’da da bir etkinlik düzenledi. Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı’nın da katıldığı etkinlikte, Kızılay civarındaki iş yerleri tek tek gezildi, kadın işçilerle bir araya gelindi.

Ziyaret öncesi kısa bir açıklama yapan Ayvalı, vatan savaşındaki kadın asker ve polisler başta olmak üzere üreten tüm kadınların bu özel gününü kutladı. Ayvalı, kadın cinayetlerinden kaybedilen kadınları da unutmadı.

Ayvalı, konuşmasının ardından Kızılay’da bulunan işyerlerindeki kadın işçileri ziyaret etti. Kadın emekçilere tohumlu kalem hediye etti.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Adana Şubesi de Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Öte yandan Vatan Partisi Adana Öncü Kadın İl Başkanlığı da 8 Mart'a dünyanın emekçi kadınlarını Adana'dan selamladı.

8 Mart Emekçi Kadınlar Günü tüm yurtta olduğu gibi Denizli'de de kutlandı. Denizli Kadın Platformu Merkezefendi Belediyesi ile birlikte ortak kutlama yaptı.

HABER: SEDA AKYÜZ KAMERA: UĞUR PİDECİ

ulusal.com.tr

vatan partisi meltem ayvalı öncü kadın