Doğu Perinçek uyardı: “Türkiye teröriste şeref madalyası takılmasını mahkûm eder”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun terör hükümlüsü Selahattin Demirtaş'a taktığı şeref madalyası siyasetin gündeminde. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Demirtaş açıklamalarının algı operasyonu olduğuna dikakt çekti, kamuoyunu uyardı. Perinçek, "Türkiye'de yargı varsa Demirtaş gibi PKK mensupları hapisten çıkamaz!" dedi.

Doğu Perinçek uyardı: “Türkiye teröriste şeref madalyası takılmasını mahkûm eder”

İşte bu sözlerle HDP'nin tutuklu eski eş başkanı Selahattin Demirtaş'ı masum göstermek, yargı ve kamuoyunda baskı oluşturmak isteniyor. Girişimlerin başında CHP ve elbette ortakları var. Yani Millet İttifakı.

Türkiye'nin gündemini sarsan en çok da şehit ailelerini ve gazileri üzen bu açıklama siyasetin gündeminde. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Habertük Televizyonunds CHP ve İYİ Parti'nin HDP'yi masum gösteren siyasetlerini eleştirdi.

CHP Lideri'nin ABD'nin belirlediği senaryolarına göre kanumlandığını söyleyen Perinçek, kamuoyunda iç cepheyi bölme harekatı başladığına dikkat çekti.

İyi Parti Milletvekili Ahat Andican, Türkiye'de yargının yıprandığını, hüküm verilmeden uzun tutukluluk sürelerinin adeletsizlik olduğunu savundu. Magna Carta'yı gösterdi. Vatan Partisi lideri, İyi Parti ve CHP'nin ayrımı nerede kaçırdığını anlattı.

ulusal.com.tr

chp hdp İyi Parti vatan partisi Doğu Perinçek