Tokat'ta 18 gündür kayıp çocuklardan yeni haber

29 Aralık'ta parkta oynarken ortadan kaybolan iki çocuk; Bayram ve Dursun'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Arama çalışmalarının devam ettiği Kelkit Çayı yakınlarında Bayram Erol'a ait olduğu düşünülen bir spor ayakkabı bulundu

Tokat'ta 18 gündür kayıp çocuklardan yeni haber

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 18 gündür kayıp olan Bayram Erol ve Dursun Kaan Taşçı'nın arama çalışmalarında yeni bir gelişme yaşandı.

29 Aralık'tan bu yana kayıp oyah çocukların arama çalışmaları aralıksız devam ederken Kelkit çayı yakınlarında Bayram Erol'a ait olduğu düşünülen spor ayakkabı bulundu.

Çocuklar kaybolmadan 5 gün önce alınan ayakkabılar Bayram'ın ikizi Berat'ın ayakkabısı ile karşılaştırıldı.

Anne Erol, "İki ayakkabıda da kırmızı ve beyaz renkler var. Oğlumun ayakkabısında bir de siyah vardı. Ancak bulunan ayakkabılar yıpranmış" dedi.

Daha önce de 3 ayakkabı bulup getirildiğini söyleyen anne, "Onlarda hiç benzerlik yoktu ama bunda var. Boyutu da aynı. Emniyet ayakkabıyı araştırıyor. Her şey olabilir” diye konuştu.

Kayıp çocuklar, Jandarma Arama Kurtarma, AFAD ve polis dalgıçları, polisler, komandolar, ilçe halkından oluşan 200 kişilik ekip tarafından 18 gündür aranmasına rağmen herhangi bir bulguya rastlanmadı.

ulusalkanal.com.tr

tokat