Numan Kurtulmuş: Beni bu konuda konuşturamazsınız arkadaşlar

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş terör olaylarına ve Arınç krizine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Numan Kurtulmuş: Beni bu konuda konuşturamazsınız arkadaşlar

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş terör olaylarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, bölgedeki aktörlerin devreye konularak iyi bir sonuç elde edileceğini belirtti. Bülent Arınç'ın açıklamalarına ilişkin soruya Kurtulmuş, "Kendi ifadeleridir, beni bu konuda konuşturamazsınız." dedi.

Kurtulmuş şu açıklamalarda bulundu:

Terörle mücadele planının olgunlaştırılması içini lgili arkadaşlarımızla toplantılarımızı sürdürüyoruz. Orada hayatın normale döndürülmesi mevzu bahistir. Bölge halkının maddi ve manevi kayıpları telafi edilecek. Bütün bölgedeki aktörler devreye girerek, STK'lar, kanaat önderlerinin de görüşleri alınarak düzenleme yapacağız. Terörle mücadelenin de barışın sağlanmasının da esas aktörü millettir. Sur bölgesi eski görünümüne kavuşturulacak.

ARINÇ TARTIŞMASI

Sayın Arınç kendi kişisel görüşlerini ifade etmiştir bunun üzerine söyleyebilecek bir sözümüz yoktur. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'a ayrıca Sadullah Ergin ile ilgili de soru soruldu. Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş soru üzerine gülümseyerek, "Bu konu hakkında beni konuşturamazsınız arkadaşlar" dedi.