Doğu Perinçek hükümeti uyardı: İncirlik, ABD'ye kapatılsın

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek "Vatan Savaşından Milli Hükümete" dayanışma kahvaltısında İzmirlilerle buluştu. Kahvaltının ardından bir basın açıklaması düzenlendi. Açıklamayı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek yaptı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek "Vatan Savaşından Milli Hükümete" dayanışma kahvaltısında İzmirlilerle buluştu. Kahvaltının ardından bir basın açıklaması düzenlendi. Açıklamayı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek yaptı.

Vatan Partisi İzmir İl Teşkilatı, İzmirlileri "Vatan Savaşından Milli Hükümete" dayanışma ve birlik kahvaltısında buluşturdu. Dayanışma kahvaltısı; Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcıları Şule Perinçek, Beyazıt Karataş ve Serhan Bolluk'un da katılımıyla gerçekleşti. Kahvaltının açılış konuşmasını yapan Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Rifat Mutlu, "Önümüzdeki günlerde vatan savaşı daha da güçlenecek. NATO'dan çıktığımız, ürretim ekonomisine geçtiğimiz günler bizi bekliyor" dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, kahvaltıda gerçekleşen konferansın ardından basın açıklaması gerçekleştirdi.

Türkiye'nin geleceğine iyimserlikle bakıyoruz

Türkiye'nin geleceğine iyimserlikle bakıyoruz diyerek sözlerine başlayan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, " FETÖ’yü temizledik, PKK’yı hendeklere gömdük. Batı Asya’da dostlarımızla buluştuk. Beraberliğimiz sayesinde ABD’nin ikinci İsrail girişimini bozguna uğrattık. Bu süreç çetin geçecek gözüküyor. Kandil, Türkiye'ye beyaz bayrak çekecek. Amerikan planlarına alet olma dönemi bitmiştir. Türk’ün Kürt’ün Arap’ın üzerine silah çevirme dönemi bitmiştir, ihanet dönemi bitmiştir. Onun için herkesi Batı Asya birliği içinde yer almaya davet ediyorum. Bu çetin koşullardan belki de en önemlisi ABD’nin Türkiye’de nükleer silah bulundurmasıdır. Bu koşullara girerken komutanımızın nükleer silahlar konusunda açıklamasını dinleyeceğiz" dedikten sonra sözü Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Hava Tümgeneral Komutanı Beyazıt Karataş'a bıraktı:

“İncirlik’te 50 adet B-61 bombası var”

“Türkiye, 14 Ekim’de bir gerçekle karşılaştı. Türkiye’de İncirlik Üssü’nde 50 adet B-61 bombası bulunmaktadır. Bu bombalar Hiroşima’ya atılan bombanın 50-60 katıdır.İncirlik’te bulunan 50 adet bomba sığınıkların içine gömülü vaziyettedir. 2009’da NATO ile görüşme yapılırken AKP hükümeti vardı. 2017 yılı başından itibaren ise İncirlik’e 50 adet yeni nesil bomba geldi.Siz bu nükleer silahları bulundurursanız, size o şekilde karşılık vermeye çalışacaklardır. İncirlik; Amerika kullanımına kapatılsın, nükleer bombalar taşınsın. Sadece İncirlik değil, Türkiye nükleer hedef. Başkasının nükleer caydırıcılığını sağlayacağım demek Türkiye'yi tehdit edebilir”

“Yapılacak ilk iş İncirlik’e TSK’nın el koyması ve üssün ABD’ye kapatılmasıdır”

Nükleer silahlar konusunda fikirlerini ifade eden Doğu Perinçek, “Zarrab davasından gelen tehdit binse, bu tehdit milyondur. O yüzden Türk milletini bu konuda duyarlılığa çağırıyoruz. İncirlik Üssü başta olmak üzere Türkiye'deki Amerikan üsleri, ABD’ye kapatılmalıdır. Amerika bombalarını, nükleer silahlarını bizim topraklarımızdan alıp gitmelidir. Bugün bu mesele,Türkiye’nin en önemli meselelerindendir. Şu dönemde Amerika’nın son çılgınlıkları meydana gelebilir. Buradan hükümeti tekrardan uyarıyoruz. Yapacağımız ilk iş İncirlik’in Türk silahlı kuvvetlerinin eline geçmesi ve ABD’ye kapatılmasıdır” dedi.

Basın toplantısının ardından Perinçek, İzmirlilerin sorularını cevapladı. Kahvaltı ve konferans Balçova Termal Oteli’nde yoğun ilgi ile gerçekleşti.

ulusal.com.tr

vatan partisi Doğu Perinçek Milli Hükümet