Türkiye, sağlık çalışanlarını alkışladı

Türkiye, sağlık çalışanlarını alkışladı. Koronavirüsle mücadelede hastanelerde zorlu ve yoğun günler geçiren sağlık çalışanlarına moral olması için tüm yurtta, alkış eylemi yapıldı. Destek sonrası vatandaşlara teşekkür eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, desteğin üç gün sürmesini teklif etti.

Türkiye, sağlık çalışanlarını alkışladı

Yurdun dört bir yanından gelen bu alkış sesleri, koronavirüsle mücadelede hastanelerde özveriyle görev yapan sağlık çalışanları için...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sağlık çalışanlarını Meclis’te alkışlatmasının ardından vatandaşlar, sağlık çalışanlarına moral vermek için saat 21.00'da yurt genelinde alkış eylemi gerçekleştirdi.

Malatya ve Kahramanmaraş’ta, balkon ve pencerelere çıkarak sağlık çalışanlarını alkışladı. Bazı vatandaşlar da odalarının ve balkonlarının ışıklarını açıp kapatarak, destek oldu.

Mardin'de yurttaşlar, yeni tip koronavirüs ile mücadelede görev yapan sağlık çalışanlarına, evlerinin balkonlarından alkış tutarak destek verdi. Araçlarıyla yoldan geçen sürücüler de korna çalarak eyleme katıldı.

Antalya, Muğla, Burdur ve Isparta'da da saat 21.00'de evlerin balkonlarından alkış sesi yükseldi.

Burdur’da ise İtfaiye ekipleri, Burdur Devlet Hastanesi’nin acil servis önünde toplandı. Burada sağlık çalışanlarını alkışlayarak moral veren itfaiyeciler, onlara görevlerinde başarılar diledi.

Siirt'te de vatandaşlar, balkon ve pençelere çıkarak, sağlık çalışanlarını alkışladı.

Destek sonrası sosyal medya hesabından vatandaşlara teşekkür eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, destek eyleminin üç gün sürmesini teklif etti.

ulusal.com.tr

koronavirüs fahretin koca