Halk otobüsü kaza yaptı

İstanbul'da önceki gün yanan özel halk otobüsünün ardından, yine bir otobüs kazası yaşandı. Bu sefer Ümraniye'de kontrolden çıkan otobüs duvara çaptı, 10 yolcu yaralandı. TEM'deki halk otobüsünde yanarak can veren 3 yurttaşın kimlikleri de belirlendi.

Halk otobüsü kaza yaptı

İstanbul'da toplu taşıma faciasının eşiğinden dönüldü. Yine özel bir halk otobüsü kaza yaptı. Bu kez yolcular yaralı olarak kurtuldu.

Olay Ümraniye'de yaşandı. Otoyolda makas yaparak ilerleyen bir araç, 522 ST numaralı Sultanbeyli-Mecidiyeköy seferindeki özel halk otobüsüne çarptı, otobüs kontrolden çıktı.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför yol kenarındaki duvara çaparak durabildi.

Otobüs duvara yaslandı, kapılar açılmadı. Öneki gün yaşanan otobüs faciası nedeniyle paniğe kapılan yolcular, otobüsün camlarını kırarak dışarı çıktı.

Kazada 10 yolcu yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalelerini yaptı. Yaralılar daha sonra çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Öte yandan TEM otoyolunda yanan halk otobüsünde can veren 4 yurttaşın kimlikleri belli oldu. Küle dönen otobüste yaşamını yitiren 51 yaşındaki Tevrat Barışık'ın kimliği olay yerinde belirlenmişti. Faciada can veren diğer kişilerin Nermin Küçükkaya, eşi Şuayip Küçükkaya ile Ahmet Nalbantoğlu olduğu öğrenildi.

ulusalkanal.com.tr

iett trafik kazası Halk Otobüsleri