MHP'den Davutoğlu'na sert yanıt: "Okyanus ötesinden medet uman siyasi atık"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun, Devlet Bahçeli’ye yönelik “başarısız bir lider” sözlerine MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan sert yanıt geldi. Davutoğlu'na, "HDP'nin alternatifi olmaya heveslenen, okyanus ötesinden medet uman siyasi atıklar ve fosiller" diye seslenen Büyükataman, "bilsinler ki Bahçeli liderliğindeki Milliyetçi hareketi daima karşılarında bulacaklar" dedi.

MHP'den Davutoğlu'na sert yanıt: "Okyanus ötesinden medet uman siyasi atık"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun MHP lideri Bahçeli'ye yönelik bu açıklamalarına MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan sert tepki geldi.

Yeni kuklacısının kendine ruh üflediğini zanneden siyaset kuklası, elinde günah bavulu, ardında şaibeler, kulağında kendisine fısıldananlarla ekran ekran gezmekte, yalanlar söylemekte, iftiralar savurmaktadır.

MHP Genel Sekreteri Davutoğlu'nun siyasi çizgisini ise HDP'nin alternatifi olmaya heveslenen ,Okyanus ötesinden medet uman olarak tanımladı. Siyasi atık ve fosil benzetmesi de yaptı.

Bir yandan HDP'nin alternatifi olmaya heveslenen, diğer yandan okyanus ötesinden medet uman siyasi atıklar ve fosiller bilsinler ki, çıktıkları yolda Sayın Devlet Bahçeli'nin liderliğindeki Milliyetçi-Ülkücü Hareket; karşılarında daima heybetiyle duracak, büyük Türk milleti ihanete pirim vermeyecektir.

mhp Davutoğlu Bahçeli Milliyetçi ülkücü