Diyarbakır'da operasyon!

Şanlıurfa ve Diyarbakır'da operasyon düzenleyen güvenlik güçleri, çok sayıda silah, uyuşturucu ve kaçak sigara ele geçirdi. Baskınlarda toplam 5 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır'da operasyon!

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde düzenlenen bir operasyonda, adeta cephanelik bulundu.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tuna Mahallesi'nde bazı kişilerin silah kaçakçılığı yaptığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Jandarmanın 2 ay süren takibinin ardından adresi belirlenen 4 şüphelinin kullandığı 5 eve operasyon düzenlendi. Arama yapılan evlerde, 16 uzun namlulu tüfek, 6 tabanca, 6 bin 689 mermi, 65 şarjör ile 1 dürbün ele geçirildi. İsimleri açıklanmayan 4 kişi gözaltına alındı.

Kaçakçılara yönelik bir başka operasyon ise Diyarbakır'daydı. Polis ekipleri, uyuşturucu ticareti ihbarı üzerine özel bir kargo şirketine baskın düzenledi. Baskında 11 kilo 500 gram esrar bulundu.

Bir kamyona yapılan baskında ise 1 adet tabanca 4 adet dolu fişek ve 240 Kilogram esrar ele geçirildi. A.A isimli kamyon sürücüsü gözaltına alındı.

Trafik uygulaması sırasında yakalanan bir araçta ise 2 bin 360 paket kaçak sigara ele geçirildi. Araç sürücüsü, O.S. hakkında soruşturma açıldı.

ulusalkanal.com.tr

diyarbakır operasyon şanlıurfa