Vatan Partisi Avrupa Temsilcisi Beyhan Yıldırım'dan Almanya'ya çağrı

Vatan Partisi Avrupa Temsilcisi Beyhan Yıldırım'dan Almanya'ya çağrı

Almanya Parlamentosu 24 Nisan'da 1915 olaylarının 100. yıl dönümü için bir bildiri yayımlayacak olması üzerine Vatan Partisi Avrupa Temsilcisi ve Kayseri Milletvekili Adayı Beyhan Yıldırım basın açıklaması yaptı.

İşte Yıldırım'ın yaptığı basın açıklaması

Emperyalizm kaynaklı Ermeni iddialarına Almanya da alet olmaya karar verdiğini açıkladı. AKP´nin dış politikadaki basiretsizliğinden, teslimiyetçi politikalarından yararlanan Vatikan ve Avrupa Parlamentosu´ndan sonra, Almanya da harekete geçiyor.

UTANÇ VERİCİ BİR KARAR

Alman Meclisi Bundestag, Almanya adına utanç verici bir karara imza atıyor. Alman Meclisi, hukuki olguları, AİHM´nin "Perinçek-İsviçre Davası" kararını, Lahey Adalet Divanı kararını, bilimsel gerçekleri, devlet arşivlerindeki belgeleri, uluslararası anlaşmaları (Gümrü, Kars, Lozan) açıkça hiçe sayıyor, tarihi bir hataya imza atıyor.

EN İYİ ALMANYA BİLİR: GEÇİT VERMEYİZ!

Ermeni meselesi, Türkiye ile Ermenistan, Türkler ile Ermeniler arasında bir sorun değildir. Türkiye´mizi parçalamayı, mahvetmeyi amaçlayan emperyalizm ile Türkiye arasında bir sorundur. Geçmişte Doğu Sorunöu vesilesiyle devreye sokulan "Ermeni kartı", günümüzde de Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında yeniden sahneye konmuştur. Yapılmak istenen, Türkiye´mizin kuruluşunu ve toprak bütünlüğünü tartışmaya açarak "Kürdistan Projesi"ni hayata geçirmektir. Buna asla izin verilmeyeceğini Almanya da görecektir. Milletimizin imkan ve kabiliyetlerini Almanya çok iyi bilir. Birinci Dünya Savaşı‘ndaki Vatan Savunmamız, günümüzde dahi Alman üniversitelerinde örnek olarak gösterilir. Olan Türk-Alman dostluğuna olur.

ABD´YE ALET OLMAYIN!

Almanya´yı uyarıyoruz. ABD´nin kanlı Ortadoğu politikasına alet olmayın. Hukuksuzluğa imza atmayın.

BAŞVURUMUZ HAZIR!

Alman Meclisi Bundestag, 24 Nisan Cuma günü sabah saat 9.00´da toplanarak, asılsız iddiaları kabul ettiğini ilan edecek. Vatan Partisi Avrupa Temsilciliği olarak, kararı tanımayacağımızı, Alman Meclisi´nin bu hatadan vazgeçmesi için girişimlerde bulunacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz. Ama önce 631 Alman vekile mektuplarımızı veriyor, son uyarımızı yapıyoruz. 22 Nisan, Çarşamba, saat 15.00´de Alman Meclisi önünde açıklamamızı yaptıktan sonra, Alman milletvekillerine hazırlanan mektup oylama öncesi verilecektir. Söz konusu karar alınır alınmaz, Alman Meclisi Dilekçe Komisyonu´na başvuruyoruz.

SÖZ VERİYORUZ!

Milletimize söz veriyoruz: Vatan Partisi´nin merkezinde yer alacağı Milli Hükümet iktidarında Batı ile ilişkiler normalleşecek, "Ermeni kartı" devletlerarası ilişkilerde Türkiye´mizin karşısına asla getirilmeyecek, bölgesel barış güvence altına alınacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

ulusalkanal.com.tr