İşçi Partisi Muğla'da seçim startını verdi!

İşçi Partisi Muğla İl Örgütü Haziran ayında yapılacak olan seçimlere hazırlanmak için toplantı gerçekleştirdi.

İşçi Partisi Muğla'da seçim startını verdi!

İşçi Partisi Muğla İl Örgütü Haziran ayında yapılacak olan seçimlere hazırlanmak için toplantı gerçekleştirdi. İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla İl Başkanı Mustafa Güleç'in düzenlediği toplantıya katılan İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Öncü Gençlik seçime giderken neler yapılabileceğini tartıştı.

Toplantıda konuşan Mustafa Güleç: ''Müjdeler olsun, ülkemiz ucubelerden kurtulma eşiğine geldi. Birçok yurttaşımız karamsarlık içinde, artık gitmezler diyorlar, her şeyin başlangıcı ve bitişi vardır, gidecekler. Gitmese Vahdettin gitmezdi, Damat Ferit gitmezdi, İngiliz gitmezdi.'' diye sözlerine başladı.

Türkiye Eşiğe Dayandı

''Türkiye bir eşiğe dayanmış durumda ya hep beraber mücadele edeceğiz ve Amerikancıları alaşağı edip Mustafa Kemal'in Altı Ok'unu yeniden kuracağız ya da 'bana ne' diyeceğiz süreç devam edecek'' diyen Güleç, ''Türkiye bu eşikten çıkacak, verdiğimiz o mücadeleler bu günler içindi. Mustafa Kemal mücadeleye başladığı zaman 300 paşadan 6 tanesi destek vermişti, şimdi bizim aramızda onlarca paşa, komutan var'' diye ekledi.

Vatan Mücadelesi Başlayacak

''Milyonlarca insan bizden haber bekliyor, iki üç ay içinde sağcısı, solcusu, herkes vatan çıkarları için mücadeleye başlayacak bunun müjdesini veriyoruz. Haziran ayı bir dönüm noktası olacak, Tayyip Erdoğanlar alaşağı edilip, Milli Hükümet kurulacak.''

Serbest Piyasa Ekonomisi Bitti

''Kriz kartopu gibidir, yuvarlanmaya başladığı zaman çığ gibi büyür. Kriz büyümeye başladı, artık kemerlerin sıkılacağı sürece giriyoruz. Serbest piyasa ekonomisi bitti bunun son neferi olan Tayyip Erdoğan'da sona yaklaştı. Bunun yerine gelecek olan Mustafa Kemal'in karma ekonomisidir, devletçi ekonomisidir.'' diyen Güleç son olarak; ''Bizim sesimiz gür çıkıyor Doğu Perinçek'in sesi gür çıkıyor çünkü kimseye diyet borcumuz yok.'' diye ekledi.

Katılımcıların da konuşmasının ardından, yeni üyelere rozet takma töreniyle toplantıya son verildi.