Erdoğan, Rudy Guiliani ile görüştü ancak kayıt yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yahudi lobisi temsilcisi Rudy Guiliani'nin Ankara'da baş başa yaptığı gizli görüşmesiyle ilgili çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı. Şarkıcı Yusuf İslam'ı kabulünün dahi yazıldığı Cumhurbaşkanı günlük program arşivinde Guiliani görüşmesi gizlendi. Görüşmeyle ilgili Beştepe Külliyesinden de herhangi bir açıklama yapılmadı.

Erdoğan, Rudy Guiliani ile görüştü ancak kayıt yok

Amerika'daki Reza Zarrab davasında mahkeme kayıtlarına giren görüşme, Cumhurbaşkanlığı programında gizlendi.

Vatan Partisi Genel Bşakanı Doğu Perinçek'in gündeme getirdiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yahudi lobisi temsilcisi Rudy Guiliani ile yaptığı görüşmeye ilişkin çok çarpıcı bir ayrıntı daha ortaya çıktı.

24 Şubat'tan sonra Amerikan Adalet Bakanlığının izni ile Ankara'ya gelen yahudi lobisi temcilcisi ABD'li Neocon Rudy Guiliani ve Eski ABD adalet Bakanı Mukasey, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ankara'da görüştü. Zarrab'ın savunma danışmanı olan bu isimler, Erdoğan görüşmesi sonrası ayrıntıları Amerikan Adalet Bakanlığına bildirdi.

Zarrab davası dosyasına dahi giren bu görüşme, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günlük program arşivinde gösterilmedi. Görüşmeye ilişkin Beştepe Külliyesi'nden de herhangi bir açıklama yapılmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şarkıcı Yusuf İslam ile görüşmesi ve özel televizyon yayınlarına çıkmasının dahi kaydedildiği bu programda, Guiliani görüşmesinin gizlenmesiyse büyük şüphe uyandırdı.

Amerika medyasının yakından tanıdığı Guiliani, Eski Newyork Belediye Başkanı Trump'ın danışmanı ve hukukçu olarak biliniyor. Bilinmeyen yönleri ise Yahudi lobisi temsilcisi, ABD'li neoconların temsilcisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mesut Barzani'nin lobi temsilcisi ve Reza Zarrab'ın savunma danışmanı olması. Guiliani ayrıca Trump'ın İsrail Başbakanı Netenyahu'ya temsilci olarak gönderdiği isim.

Reza Zarrab'ın savunma danışmanı olan Guiliani hakkındaki son bilgi de davayla ilgili. Amerikan basını yahudi lobisi temsilcisinin dava için FBI ile pazarlık içinde olduğunu yazdı.

Türkiye gündemini sarsan Erdoğan- Guiliani görüşmesiyle ilgili açıklama yapan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Amerika'nın Reza Zarrab davası üzerinden Erdoğan'ı tehdit ettiğini söylemişti.

Erdoğan'ın yahudi lobisine sığındığını belirten Perinçek "Cumhurbaşkanı'na Türkiye'ye güvenin" çağrısı yapmıştı.

ulusalkanal.com.tr

erdoğan rıza sarraf beştepe