Milli Takım Soma'da

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Futbol Takımı heyeti ve Trabzonspor Soma'daki madenci şehitliğini ziyaret etti. Kafile mezarlara çiçek bıraktı, dualar okudu. Çevik kuvvet ve korumaların mezarlıktaki TFF ve A Milli takımın çevresinde oluşturduğu koruma kalkanı dikkat çekti. Bordo mavili ekip de Trabzon'dan getirdiği toprağı şehit madencilerin mezarlarına serpti.

A milli futbol takımı ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Soma'daki madenci şehitliğini ziyaret etti.

Kafilede TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve milli takım futbolcuları ile TFF yetkilileri yer aldı.

TFF Yönetim Kurulu ve A Milli Takım kafilesi, mezarlara çiçek bıraktı, dulalarla şehit madencileri andı.

Şehitlik ziyaretindeki heyete sağlanan olağanüstü koruma önlemleri dikkat çekti. Heyetin önünde 1 sıra halinde çevik kuvvet, arkasında ise iki sıra halinde koruma görevlileri yer aldı. Futbolcular ile halk arasına koruma duvarı çekildi.

Kafile, şehitliğin ardından hayatını kaybeden madencilerin yakınları ile görüştü. Ziyaretin ardından açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, "milli duygularımızı göstermek için buradayız" dedi.

Milli Takım Teknik Direktör Fatih Terim, "acılardan ders alınmalı" dedi.

Milli takımın ardınan şehitliği Trabzonsporlu futbolcular ve yöneticileri ziyaret etti. Futbolcuların hepsi siyah giyinmişti.

Yöneticiler ve futbolcular Trabzon'dan getirdikleri toprağı şehit madencilerin mezarlarına serpti.

ulusalkanal.com.tr