Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "13 bin-14 bin oyla seçimi kazandım diyemezsin" sözlerine cevap

Resmi olmayan sonuçlara göre İBB Başkanı seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "13 bin-14 bin oyla seçimi kazandım diyemezsin" sözlerine yanıt verdi. İmamoğlu, "Ben artık bazı açıklamaları takip etmiyorum. Üzülerek takip etmektense takip etmemek daha iyi. Şuan 15 binin üzerinde bir oy var. Her oy değerlidir. Bir oy bile değerlidir. Madem bu sayıyı bu kadar az görüyorlar, neden 3 bin oyla kendileri kazandık diye açıklama yaptı? En başta söz verdiğimiz gibi bir oya bile zarar gelmeyeceğini söylemiştim" dedi

Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "13 bin-14 bin oyla seçimi kazandım diyemezsin" sözlerine cevap

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu, İstanbul Kartal'da açıklamalarda bulundu.

Kartal Belediyesi'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya'ya gitmeden önce "13 bin-14 bin oyla seçimi kazandım diyemezsin" sözleri soruldu.

Sözcü gazetesinin haberine göre, İmamoğlu, şöyle yanıt verdi:

"Ben artık bazı açıklamaları takip etmiyorum. Üzülerek takip etmektense takip etmemek daha iyi. Şuan 15 binin üzerinde bir oy var. Her oy değerlidir. Bir oy bile değerlidir. Madem bu sayıyı bu kadar az görüyorlar, neden 3 bin oyla kendileri kazandık diye açıklama yaptı? En başta söz verdiğimiz gibi bir oya bile zarar gelmeyeceğini söylemiştim. Sandık başlarında arkadaşlarımızın nöbeti devam ediyor. Onlara minnettarım. Sayın Bahçeli'nin bir sözü var. ‘Bir oyla bile seçim kazanılır.' diye. Ne kadar doğru. Bir oyun bile kıymetini anlatıyor. 3 bin oyla onlar havalandı ama biz 16 bin oyla havalanmıyoruz. 16 milyon insan kazandı."

ulusal.com.tr

ekrem imamoğlu chp rusya erdoğan Kartal