Alkışlar Fethiyespor'a

Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü turunda PTT 1'inci Lig takımlarından Fethiyespor, Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1 yenerek büyük bir sürprize imza attı. Maça, "YÜCE ATATÜRK" yazılı tişörtlerle çıkan Fethiyesporlu sporcular; önce gönülleri, sonra da Kadıköy'ü Fethetti. Gece geç saatlere kadar galibiyet coşkusunu yaşayan lacivert beyazlı taraftarlar, "Mustafa Kemal'in Askerleri'yiz" sloganlarıyla Fethiye sokaklarını inletti.

Alkışlar Fethiyespor'a

Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü turunda PTT 1'inci Lig'de son sırada yeralan Fethiyespor, Fenerbahçe'yi Şükrü Saraçoğlu'nda 2-1 yenerek büyük bir sürprize imza attı.

Geceye damga vuran olay ise, maçtan önce yaşandı.

Fethiyesporlu futbolcular, üzerlerindeki tişörtlerdeki harflerle "Yüce Atatürk" yazdı. Futbolcular, seremoni için sahaya dizildiklerinde, üzerlerindeki formaları çıkardılar. Tişörtlerinin üzerindeki harflerle "Yüce Atatürk" yazan oyuncular, İstiklal Marşı'nı bu şekilde okudu.

Fenerbahçe taraftarları, Ege temsilcisinin bu davranışını alkışlarla destekledi.

Fethiyesporlu futbolcular, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ndeki, Tavşanlı Linyitspor maçında da “BAŞÖĞRETMEN” yazılı tişörtlerle çıkmıştı.

Maç öncesi davranışıyla önce gönülleri fetheden Fethiyespor, 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak Kadıköy'ü de fethetti.

Sabri Turgut'un ilk yarının son dakikasında kendi kalesine attığı golle geriye düşen Ege temsilcisi, Onur Okan'la beraberliği yakaladı. Bitime 7 dakika kala Ahmet Aras'ın golüyle maçı 2-1 kazanmayı bildi.

Maçın sona ermesiyle Fethiye halkı sokaklara döküldü. Lacivert-beyazlı taraftarlar, geç saatlere kadar Fenerbahçe’yi yenmenin coşkusunu yaşadı. Galibiyet coşkusunu yaşayan taraftarlar, Mustafa Kemal'in Askerleri'yiz sloganıyla Fethiye sokaklarını inletti.

ulusalkanal.com.tr