Trafik kazalarında bilanço ağır

Trafik kazaları Kurban Bayramı'nın 3'üncü gününde de can aldı. Sivas, Şanlıurfa, Konya, Şırnak ve Çorum'da meydana gelen kazalarda 15 kişi hayatını kaybetti.

Trafik kazalarında bilanço ağır

Sivas’ın Zara ilçesinde bir otomobil ile bir kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonra Sivas-Zara kara yolunda can pazarı yaşandı. Kazada 8 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Şırnak'ta, bayram tatilini fırsat bilip pikniğe gitmek isteyen aileyi taşıyan araç şarampole yuvarlandı. Araçta bulunan 2 kişi öldü. 10 kişi ise yaralandı. Yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Çorum Alaca'da iki araç birbirine girdi. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 4 kişi ise Alaca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası araçlar hurdaya döndü.

Konya-Antalya karayolunun 40'ını kilometresinde bir otomobil, karşı yönden gelen minibüsle çarpıştı. Kazada 2 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. Kaza sırasında otomobilin LPG tankının patlamaması olası bir faciayı önledi.

Şanlıurfa Siverek'te bayram ziyareti için Viranşehir'e giden bir otomobil karşı yönden gelen bir araçla çarpıştı. Araçta bulunan 3’ü çocuk toplam 5 kişi yaralandı.

Böylece, Bayramın tatilinin ilk 6 gününde toplam, 89 kişi öldü, 419 kişi de yaralandı.

ulusalkanal.com.tr