MHP'de Meral Akşener iddiası: Fazla kafa karışıklığına gerek yok

Muhaliflerin çalışmalarını sürdürdüğü MHP'de, önemli bir iddia gündeme geldi. Eski MHP İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'in kesin olarak Genel Başkan adayı olacağını söyledi. Akşener'in Salı günü açıklama yapacağı öne sürüldü.

MHP'de Meral Akşener iddiası: Fazla kafa karışıklığına gerek yok

1 Kasım seçimleri sonrasında hareketliliğin arttığı MHP'de önemli bir iddia gündeme geldi. Genel Başkan adaylığı için adı geçen isimlerden, eski İçişleri Bakanı Meral Akşener'in kesin olarak aday olacağı öne sürüldü.

Akşener'in aday olduğunu, eski MHP İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP’li Müsavat Dervişoğlu, “Sayın Meral Akşener'in Genel Başkanlık için isminin geçmesi bazı çevrelere çok fazla rahatsızlık vermiş olacak ki, hemen her alanda manipülatif haberler yayınlanarak aday olmayacağına dair dedikodular yayılıyor. Merakınızı gidermek için söylüyorum: Her gün defalarca görüştüğüm Sayın Meral Akşener MHP Genel Başkan Adayıdır. Fazla kafa karışıklığına gerek yok yani!..” yazdı.

Ancak Akşener henüz bir açıklama yapmadı. Meydan Gazetesi Ankara Temsilcisi Ömer Şahin, Akşener'in Salı günü bir basın açıklamasıyla adaylığını duyuracağını belirtti.

ulusalkanal.com.tr

mhp devlet bahçeli meral akşener