Tüm ilçelerde operasyon: Giriş-çıkışlar tutuldu - İstanbul haberleri

İstanbul'da dev bir uygulama vardı bugün. Emniyet Müdürlüğü tarafından "Kurt Kapanı 1" adı verilen büyük bir asayiş uygulaması yapıldı. Anadolu yakasında İstanbul'a giriş noktaları tutuldu, bütün ilçelerde kimlik kontrolü ve aramalar yapıldı. İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Şile, Tuzla, Pendik, Kartal ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda saat 12.00 ile 15.00 arasında 14 noktada yapılan 'Kurt Kapanı 1' adlı denetimin bilançosu ortaya çıktı.

Tüm ilçelerde operasyon: Giriş-çıkışlar tutuldu - İstanbul haberleri

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şehrin Anadolu Yakasında 'Kurt Kapanı 1' isimli asayiş uygulaması yaptı.

Kara, hava, deniz ve demiryolu ile kente ulaşılan giriş noktaları tutuldu. Anadolu yakasındaki bütün ilçe merkezlerinde polis arama ve kimlik kontrolleri yaptı.

Saatler süren uygulamayı, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube, Kaçakçılık, Önleyici Hizmetler, Özel Harekat, Uyuşturucu ile Mücadele, Trafik Şube, Mali Şube ve ilçe personeli ortak yürüttü. Polis helikopteri ve deniz polisi de uygulamaya destek verdi.

Operasyon kapsamında belirlenen noktalarda araçlar arandı, kimlik kontrolleri yapıldı. Yapılan kontrollerde, hakkında yakalama kararı bulunan çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Uygulama, birçok kanunsuz uygulamayı ortaya çıkardı.

Gelen ilk bilgilere göre yüzlerce kişi sorgulanıyor.

Gözaltı sayısı hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

3 SAATLİK BİLANÇO AÇIKLANDI

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Şile, Tuzla, Pendik, Kartal ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda saat 12.00 ile 15.00 arasında 14 noktada yapılan 'Kurtkapanı 1' adlı denetimin bilançosu ortaya çıktı.

Denetimlerde, 6 bin 578 kişinin Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgulanarak aranması bulunan 18 kişi yakalandı. Yapılan aramalarda 4 ruhsatsız tabanca ve 100 gram uyuşturucu ele geçirildi. Denetlemeler sırasında 2 bin 231 araç sorgulanıp, 95 araca eksik evrak sebebiyle ceza kesildi. 4 ruhsatsız silah ve 100 gram uyuşturucu elde edildi.

ulusalkanal.com.tr

istanbul polis operasyon Anadolu Yakası