Cep telefonu yerine kazı kazan!

Televizyonda gördüğü akıllı telefonu sipariş etti yerine bel fıtığı ilacı, yalancı saat, ilaç kutusu, 2 TL kazı kazan ve saç bakım kremi geldi. Malatya da yaşayan Mehmet İspir adlı vatandaş televizyonda gördüğü akıllı telefonu almak için sipariş verdi, kargo geldiğinde dolandırıldığını anladı.

Cep telefonu yerine kazı kazan!

Bel fıtığı ilacı, yalancı saat, bel ağrısı için kullanılan yakı, ilaç kutusu,2 TL kazı kazan ve saç bakım kremi... Bunların hepsi Mehmet İspir adlı vatandaşın televizyonda görerek sipariş verdiği akıllı telefonun yerine geldi.

Malatya’nın Akçadağ ilçesine bağlı Kömekavak Mahallesi’nde yaşayan Mehmet İspir bir süre önce bir tv kanalında reklamını gördüğü akıllı telefonu 159 TL’ye aldı.

Telefonun sipariş verilmesinin ardından kendisine gelen kargoyu açan İspir adeta şoke oldu.

Kutuda telefon yerine bel fıtığı ilacı, yalancı saat, bel ağrısı için kullanılan yakı, boş bir ilaç kutusu,2 TL kazı kazan ve saç bakım kremi çıktı.

Neye uğradığını şaşıran vatandaş hemen sipariş verdiği telefonu aradı ancak hiçbir cevap alamadı. Dolandırıldığını anlayan vatandaş, konuyu tüketici haklarına götüreceğini belirterek herkesin bu konuda duyarlı olmasını istedi.

ulusalkanal.com.tr