Coniler folyoları söktü!

Malatya’da hava üssü ve radar üssünde görev yaptığı iddia edilen Amerikalılar, kiraladıkları evlerin camına Alüminyum folyo çekince vatandaş rahatsız olmuştu

Coniler folyoları söktü!

Malatya’da hava üssü ve radar üssünde görev yaptığı iddia edilen Amerikalılar, kiraladıkları evlerin camına Alüminyum folyo çekince vatandaş rahatsız olmuş ve tepkiler üzerine Araştırmacı-Yazar Murat Ali Tutar konuyu kamuoyunun gündemine sunmuştu.

Malatya’ya görev için gelen ve Çilesiz Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarı civarında ev kiralayan ‘’Coniler’’ evlerinin camını alüminyum folyo ile kapattı.

Vatandaşın tepkileri üzerine konu haberleştikten sonra alelacele ‘’Coniler’’ folyoları kaldırdı.

Ev Sahibi; Şikayetçi Olacağım

Malatya’da Amerikalılara dolar usulü ev kiraladığı iddia edilen ve haberde apartman ismi veya şahıs ismi dahi belirtmeyen Araştırmacı-Yazar Murat Ali Tutar’a aracılar vasıtası ile ulaşan paragöz ev sahibi ‘’onu dava edeceğim’’ diye olayın sıcaklığı ile haber gönderse de Tutar’ın geri adım atmadığını görünce adeta sesini keserek yerine oturdu.

‘’Conilerin’’ hastası olduğunu ve o nedenle camları folyoladıklarını aracılar vasıtası ile ileten ve paniğe kapılan ev sahibi bu yalanın tutmadığını anlayınca susmak zorunda kaldı.

Araştırmacı-Yazar Murat Ali Tutar ise yaptığı açıklamada;

Aldığı bilgilere göre malum evde kalan şahısların hepsinin erkek olduğunu hatta site sakinlerinin huzurunu bozacak şekilde eve farklı kadınlar getirdiklerini söyledi.

Devamında ise Tutar;Umarım ev sahibi beni dava eder çünkü kendisinin herkes tarafından tanınması bu şekilde daha kolay olur.Biz Malatya halkı olarak her kulvarda kuyumuzu kazan ‘’Conileri’’ ne komşumuz olarak,ne çalışanımız olarak nede müttefikimiz olarak görmek istiyoruz.Bu gibi meçhul hareketler yapan şahıslara değil ev selam bile vermek bizim düsturumuza aykırıdır’’ şeklinde konuştu.

‘’Conilerin’’ kısa zamanda yaptıkları bu 180 derecelik dönüş ise akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Kaynak: malatyahabervakti.com