TGB Genel Sekreter Yardımcısı Sungur saldırıları Ulusal Kanal’a değerlendirdi

Türkiye Gençlik Birliği’nin üniversitelerde başlattığı “Bayrak yürekte, Atatürk bilinçte” eylemleri devrimci ve milliyetçi gençleri bir araya getirdi. Bu birliktelikten PKK huzursuz oldu, taş ve sopalarla öğrencilere saldırdı. TGB Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Sungur Ulusal Kanal’a saldırıları değerlendirdi.

Türkiye Gençlik Birliği’nin üniversitelerde başlattığı bayrak ve Atatürk eylemleri gençliği birleştirdi, PKK’yı ise huzursuz etti.

PKK’nın son dönemdeki yakma yıkma eylemlerini protesto eden TGB, devrimci ve ülkücü gençleri bir araya getirdi. Üniversitede “Bayrak yürekte, Atatürk bilinçte” eylemleri düzenledi.

Üniversitelerde kitlesel ve coşkulu geçen eylemler PKK ve beraberindeki sol grupları rahatsız etti. Son olarak Eskişehir Anadolu ve Malatya İnönü Üniversitesi’nde söz konusu örgütler taş ve sopalarla eylemlere saldırdı. TGB’li gençlerse saldırılar karşısında çalışmalarını kararlılıkla sürdürdü.

TGB Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Sungur Birlik ve beraberlik fikrinin güçlenmesinin PKK’yı telaşlandırdığını belirtti.

29 Ekim çalışmalarına hızla devam ettiklerini de söyleyen Sungur, yaklaşık 60 kampüste Cumhuriyet Bayramını kutlayacaklarını vurguladı.

ulusalkanal.com.tr