Balıkesirspor şampiyonluğu kutluyor

40 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselen Balıkesirspor'da kutlamalar sürüyor. Balıkesir Üniversitesi öğrencileriyle buluşan teknik heyet ve futbolcular, coşkuyla karşılandı.

Balıkesirspor şampiyonluğu kutluyor

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Balıkesirspor, stadyum dışındaki ilk kutlamasını Balıkesir Üniversitesi'nde yaptı.

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, Teknik Direktör İsmail Ertekin, takım kaptanı Muhammet Reis ve diğer futbolcular Balıkesir Üniversitesi tarafından düzenlenen, "Kampüste Şampiyon Var" etkinliğine katıldı.

Salona tek tek anons edilerek giren futbolculara ve teknik heyete "Balkes" tezahüratı eşliğinde madalya takıldı, plaket verildi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, başarı sırrını böyle anlattı.

"Asıl övgüyü oyuncularım hakkediyor. Biz bu sezona başlarken doğru planlama, doğru oyuncular, doğru yönetim, doğru seyirci ve doğru çalışma ile başladık. 10 aydan beri benim Rambolarım bu zor şartlar altında inanılmazı başardılar"

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, teknik direktör Ertekin ile devam etmek istediklerini söyledi.

"Bizim gönlümüz her zaman hocamızdan yana. Ve kapımız hocamıza her zaman açık. Ay sonunda kongremiz var, kongreden çıkacak karara göre eğer bizler yönetime gelirsek bizim çalışacağımız hocamız İsmail Ertekin'dir. Bunu da buradan deklere ediyorum"

Tuna Aktürk, stadlarının değişmesini istemiyor.

"Bizim kulüp olarak düşüncemiz, stadın mevcut yerinde daha modernize hale getirilerek kalması. Çünkü, büyük şehirlere baktığımız zaman stadyum ne kadar çok şehrin dışına çıkıyorsa gelen taraftar o kadar azalıyor"

Sezonu 19 gol ile tamamlayan Balıkesirspor takım kaptanı Muhammet Reis'e öğrencilerin ilgisi büyük oldu.

Gol kralı Reis, hedefine ulaştığını söyledi.

"Ben sezon başı kendime 15 gol hedef biçmiştim, bunu 19 gol olarak bitirdim. Benim 19 gol atmamda en büyük etkenler hocalarım ve takım arkadaşlarımdır. Hepsinin ayağına ve yüreğine sağlık"

ulusalkanal.com.tr