Sahte içki operasyonları sürüyor

Yılbaşı öncesi Emniyet güçleri sahte içki üretici ve satıcılarına göz açtırmıyor. Yurt genelinde yapılan operasyonlarda 20 tondan fazla etil alkol ile 12 bin litreyi aşkın sahte içki ele geçirildi.

Sahte içki operasyonları sürüyor

Sahte içki operasyonları sürüyor. Yurt genelinde yapılan sahte içki operasyonlarında 20 ton 4 bin 50 litre etil alkol ile yaklaşık 12 bin litre sahte içkiye el konuldu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sahte içki ürettiği ve sattığı tespit edilen 27 şüpheliyi 4 ilde operasyon düzenleyerek gözaltına aldı.

27'si Ankara'da olmak üzere Diyarbakır, Bursa ve Kayseri'de de toplam 31 adrese düzenlenen eş zamanlı baskınlarda toplam 20 ton 550 litre etil alkol, 252 şişe sahte alkollü içki, 6082 adet sahte alkollü içki şişe etiketi, çok sayıda sahte alkol üretiminde kullanılan araç gereç, 3 ruhsatsız tabanca, 11 dolu fişek ve az miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İzmir'in Narlıdere ve Menderes ilçelerinde yapılan operasyonlarda ise 3 bin 560 litre etil alkol 11 bin 200 litre sahte içki ele geçirildi. İki şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Kırklareli'nde düzenlenen operasyonda da 550 litre sahte içki ele geçirildi. Lüleburgaz'da sahte içki ürettiği iddia edilen 2 kişi de gözaltına alındı.

bursa izmir ankara diyarbakır kayseri sahte içki kırklareli sahte içki operasyonu