Bu uygulama birçok kişiyi şaşırttı!

Pocket Avatars isimli yeni uygulama adında anlaşılabileceği gibi içerisinde çeşitli ifadeleri barındırıyor.

Bu uygulama birçok kişiyi şaşırttı!

Geliştirdiği işlemcilerle tanınan Intel, eğlenceli bir mesajlaşma uygulamasını piyasaya sürdü. Daha çok işlemcileri ve SSD'leri ile tanıdığımız Intel, mobil platform için çıkardığı mesajlaşma uygulamasıyla birçok kişiyi şaşırttı. Pocket Avatars isimli yeni uygulama adında anlaşılabileceği gibi içerisinde çeşitli ifadeleri barındırıyor.

Gazete 24'ün haberine göre, İçindekiler Intel, bugün tanıttığı yeni uygulama ile, bugüne kadar piyasada olan tüm mesajlaşma uygulamalarının önüne geçecek. Mesajların arasına eklediğimiz yüz ifadeleri, emojiler yerine farklı bir sistem getiren Intel, Pocket Avatars ile mesajlaşmayı daha eğlenceli bir hale getiriyor.

Gumby, Care Bear and The Jim Henson ve Lego serisinden karakterleri seçerek, ön kamera yardımıyla kendi yüz ifadenizi sanal ortama taşıyabiliyorsunuz. İsterseniz de 15 saniyelik kayıt yapıp, 3 boyutlu animasyonu arkadaşınıza gönderebilmeniz mümkün. Akıllı telefonların ön kamerası ile yüzümüzü algılayan Pocket Avatars isimli uygulama, istediğiniz sanal yüz ile mesajlaşmayı sağlıyor.

Ücretsiz avatarların dışında ücretli avatarlar da bulunuyor. İOS ve Android telefonların mağazalarından indirebilirsiniz. Videosunu izleyiniz Şimdiden birçok hayran kitlesi toplayan bu eğlenceli mesajlaşma uygulamasının tanıtım videosu yukarıdan izleyebilirsiniz.

ulusalkanal.com.tr