Turgay Tanülkü: Toplam 101 evladım var

Ünlü oyuncu Turgay Tanülkü, Esenler Belediyesi tarafınca düzenlenen etkinlikte hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Eşi Zehra Tanülkü ile çocuklarının olmaması üzerine aileleri hapishanede olan çocuklara anne babalık yapan çift herkes tarafından takdirle karşılanıyor.

Turgay Tanülkü: Toplam 101 evladım var

Esenler Belediyesi'nin düzenlediği 'Film Gibi' söyleşisine konuk olan oyuncu Turgay Tanülkü, eşi Zehra Tanülkü ile birlikte anne babası cezaevinde yatan çocuklarını evlat edindiğini ve büyük bir ailesi olduğunu anlattı.

Kendi sağlık problemleri nedeniyle çocuğu olmayan Turgay Tanülkü, eşine karşı ince sözlerini de dile getirdi. Tanülkü, "Çocuğum olamadığı için her Anneler Günü'nde karımdan özür dilerim, ona bir evlat veremedim diye... Ama bu güzel insanlar evlatlarını emanet ettiler bana. Dolayısıyla büyük bir ailem var" dedi.

Tanülkü, evlat edindiği çocukların yaşlarının çeşitlilik gösterdiğini ve ilk bakımını üstlendiği çocuğunun 45 yaşında olduğunu da anlattı. "1981’de ilk kez bir çocuğun bakımını üstlendim. Şimdi 45 yaşında. Oğullarım, kızlarım, torunlarım var. Çocuklarımın bir kısmına dostlarım bakıyor. Beş ayrı evde büyüyorlar. Küçük olanlar Uşak’ta köyde yaşıyor. İlkokul, ortaokul, liseyi Uşak’ta okuyorlar. Üniversiteyi İstanbul, Ankara, İzmir’de kazanmak zorundalar. 17 tanesi üniversitede öğrenim görüyor. İkisi savcı, biri avukat oldu. Toplam 101 evladım var" diyen ünlü oyuncu, geçimlerini nasıl sürdürdüklerinde anlattı.

“Bir çay ocağımız var, eşimle yaptık. Birinin elbisesini diğeri tamir edip giyecek kadar samimi. Savcı olan oğlum, ortaokulda ona aldığım telefonla üniversiteyi bitirdi. Zengin değiliz ama şükür, kimseye minnetimiz yok” diyerek hayat hikayesini dinleyen herkesi etkiledi.

ulusal.com.tr

Turgay Tanülkü Turgay Tanülkü eşi zehra tanülkü