ODTÜ'de polis müdahelesi

ODTÜ ormanının katledildiği araziye yürümek için 100. Yıl halkı mahallelerinde, ODTÜ öğrencileri ise ODTÜ A4 kapısı önünde toplandı. Toplanan grupların buluşmasıyla yürüyüşe başlandı ancak polis gaz bombaları ve tazyikli suyla yürüyüşe saldırıda bulundu.

ODTÜ'de polis müdahelesi

Güncelleme: 20:38 - Polisin okul arazisine attığı gaz bombaları nedeniyle çıkan ufak çaplı yangınlar öğrencilerin çabasıyla söndürülüyor. Üzerinde "ODTÜ'lü ormanına sahip çıkıyor" yazan bir su tankeri, söndürme çalışmaları için yangın çıkan bölgeye ulaştı.

Polisin yürüyüşe yaptığı müdahaleden sonra kampüse giriş yaptığı belirtildi. Polisin kampüse izinsiz giriş yapması önceki günlerde okul yönetiminin de tepkisini çekmişti.ODTÜ ormanının katledildiği araziye yürümek için 100. Yıl halkı mahallelerinde, ODTÜ öğrencileri ise ODTÜ A4 kapısı önünde toplandı. Toplanan grupların buluşmasıyla yürüyüşe başlandı ancak polis gaz bombaları ve tazyikli suyla yürüyüşe saldırıda bulundu.

Polisin yürüyüşe yaptığı müdahaleden sonra kampüse giriş yaptığı belirtildi. Polisin kampüse izinsiz giriş yapması önceki günlerde okul yönetiminin de tepkisini çekmişti. (soL)