AKP'li Ömer Çelik'ten Emine Erdoğan açıklaması

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan hakkında, "Sn Emine Erdoğan Hanımefendi'ye insani yardımlara ilham verici çalışmalarından ötürü Dünya İnsaniyet Forumu’nca ödül verilirken ve Hanımefendi nezdinde Türkiye'nin kadirşinaslığı uluslararası takdir görürken, sosyal medya trollerinin saygısızca saldırılarda bulunduğunu gördük. Bilim dünyasına katkılarıyla tanınması gereken, sosyal bilimler alanında prof ünvanı taşıyan, milletvekilliği görevinde de bulunmuş kimselerin ucuz sosyal medya trollüğü yapması, siyaset, akademi ve bilim dünyası adına utanç vericidir. Türkiye, bu seviyesiz zihniyeti hak etmiyor" açıklaması yaptı

AKP'li Ömer Çelik'ten Emine Erdoğan açıklaması

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan hakkında açıklama yaptı.

Ömer Çelik, şunları belirtti:

"Sn Emine Erdoğan Hanımefendi'ye insani yardımlara ilham verici çalışmalarından ötürü Dünya İnsaniyet Forumu’nca ödül verilirken ve Hanımefendi nezdinde Türkiye'nin kadirşinaslığı uluslararası takdir görürken, sosyal medya trollerinin saygısızca saldırılarda bulunduğunu gördük.

Bilim dünyasına katkılarıyla tanınması gereken, sosyal bilimler alanında prof ünvanı taşıyan, milletvekilliği görevinde de bulunmuş kimselerin ucuz sosyal medya trollüğü yapması, siyaset, akademi ve bilim dünyası adına utanç vericidir. Türkiye, bu seviyesiz zihniyeti hak etmiyor."

ulusal.com.tr

AKP Ömer Çelik emine erdoğan