Boşanmaktan vazgeçiyorlar! Doğduğun Ev Kaderindir 4. bölüm izle... Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Dün akşam yeni bölümü ile izleyicisiyle buluşan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde neler yaşandı? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mehdi, Zeynep'e git der fakat bunun ardında başka bir neden vardır. Zeynep'in Londra'ya uçak biletinin olduğunu öğrenmiştir.

Boşanmaktan vazgeçiyorlar! Doğduğun Ev Kaderindir 4. bölüm izle... Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Zeynep’in söylediği yalan, tüm çıplaklığıyla gözler önüne serilir. Artık kaçacak yeri kalmamıştır. Mehdi kendini kandırılmış hisseder. Gururu incinmiştir. Mehdi’nin üzüntüsü, ailesine de sirayet eder. İlişkilerinin aldığı bu darbe, evde daha sert rüzgarların esmesine sebep olur. Nermin’in hatırlattığı bazı gerçekler, Zeynep’in kafasını karıştırır. Adımlarını atarken, artık bunları da hesap etmek zorundadır. Mehdi geleceğe dair bir karar vermeye çalışırken, kendisine yaklaşan tehlikeden habersizdir.Tamirhane'yi isimsiz bir ihbar ile polis basar.Çocuk işçi çalıştırmaktan göz altına alınan Mehdi kibrit'in ağlamasına dayanamaz. Daha sonra Zeynep ile boşanma kararı da verirler.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölüm fragmanında; Mehdi, Zeynep'e git der fakat bunun ardında başka bir neden vardır. Zeynep'in Londra'ya uçak biletinin olduğunu öğrenmiştir.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 4. BÖLÜM İZLE

ulusal.com.tr

Doğduğun Ev Kaderindir Doğduğun Ev Kaderindir fragman Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm izle