İşçi Partisi Urla İlçe örgütü yeni yerine taşındı

“Mustafa Kemal Atatürk’ün karargahına hoş geldiniz”

İşçi Partisi Urla İlçe örgütü yeni yerine taşındı

İşçi Partisi Urla İlçe örgütü yeni yerine taşındı. Yeni ilçe merkezinin açılışına İşçi Partisi İzmir İl Başkanı Tugay Şen, Emekli Tümgeneral Beyazıt Karataş ve CHP Eski İzmir İl Başkanı Turan Karakaş katıldı. Merkezin açılışında Tugay Şen ve Beyazıt Karataş kurdeleyi birlikte kestiler.

İşçi Partisi Urla İlçe Başkanı Hayrettin Akay açılışa gelenleri “Mustafa Kemal Atatürk’ün karargahına hoş geldiniz” diyerek karşıladı. Kitle örgütleri temsilcilerinin de katıldığı açılışta İşçi Partisi İl Başkanı Şen, son dönemde İşçi Partisi’ne katılımların yoğun olduğunu, bunu Urla’da da görmekten mutlu olduğunu belirtti. 15 Şubat’ta Ankara’da yapılacak olan Genel Kurultay’a da dikkat çeken Şen, “Mustafa Kemal’in öncüleri Ankara’da toplanarak tarihe tanıklık edecekler” dedi. Karataş ise, Mustafa Kemal’in 6 okunu savunan partinin İşçi Partisi olduğunu İşçi Partisi’nde olmaktan ve birlikte mücadele etmekten onur duyduğunu belirtti.

CHP Eski İzmir İl Başkanı Turan Karakaş konuşmasında CHP’yi eleştirdi: “CHP’de il ve ilçe başkanlıkları yaptım. Bu dönemde CHP’nin tepe yönetiminin işgal edilmiş olduğunu gördüm. Türkiye’nin aydınlık geleceği İşçi Partisi’nde, onun için buradayım”

Açılışın ardından İşçi Partisi’ne katılan yeni üyelere rozetlerini İşçi Partisi İl Başkanı Tugay Şen taktı.