Muharrem İnce'den yeni parti iddialarına yanıt

Parti kuracağı konuşulan Muharrem İnce, sessizliğini bozdu. İnce ""Bu süreçte bir gazeteye, haber ajansına konuşmadım, açıklama yapmadım. Memleket için doğru olduğuna inandığım bir karar aldığımda kararımı açıklarım. Herkese iyi bayramlar." dedi.

Muharrem İnce'den yeni parti iddialarına yanıt

İnce’nin parti kuracağı ve 45 kurucu ismin olduğu iddia edilen parti için CHP’den 20’nin üzerinde milletvekilinin İnce’nin partisine katılacağı ifade ediliyor.

CHP’de olağan genel kurultay tamamlandı ancak tartışmalar sürüyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösteren muhaliflerden Muharrem İnce’nin parti kuracağı iddiası gündemdeki yerini koruyor.

Hürriyet yazarı Yalçın Bayer, İnce’nin 15 Eylül’de Hakkari’de partisini ilan edeceğini öne sürerken yeni partiye ilişkin yeni iddialar da gelmeye devam ediyor.

Gazeteci Can Ataklı, İnce’nin bu hafta için partisini kuracağını iddia etti. Ataklı, İnce’nin partisinde 45 kurucu ismin olduğunu da belirtti.

Yeni partiye CHP’den 20’nin üzerinde yani grup kuracak kadar milletvekilinin de geçeceği öne sürüldü.

Muharrem İnce ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklama "Bu süreçte bir gazeteye, haber ajansına konuşmadım, açıklama yapmadım. Memleket için doğru olduğuna inandığım bir karar aldığımda kararımı açıklarım. Herkese iyi bayramlar." dedi

ulusal.com.tr

chp muharrem ince