''Gençliğin geleceğini gericiliğe ve bölücülüğe yem ettirmeyiz''

''Gençliğin geleceğini gericiliğe ve bölücülüğe yem ettirmeyiz''

''Gençliğin geleceğini gericiliğe ve bölücülüğe yem ettirmeyiz''

Seçimlere ramak kala üniversitelerde, PKK'nın HDP adı altında kışkırtma ve saldırganlıklarını hız kazandırmasına ve F Tipi'nin de kasetli şantajlarıyla kadrolaşmasına Vatan Partisi'nin gençlerinden tepki geldi. Vatan Partisi Antalya Öncü Gençlik üyeleri, bilim yuvaları üniversitelerin bu hale gelmesinin sorumlusunun AKP, Cemaat ve HDP olduğunu belirtti, açıklamada "Gençliğin geleceği etnik bölücülüğe, mezhepsel ayrımcılığa, cemaatlere ve tarikatlara yem edilmeyecektir" denildi.

Kasetlerle Ülkeyi Yöneten Zihniyet Kasetlerle Üniversiteleri Kirletiyor

Vatan Partisi'nin gençleri, seçimler yaklaşırken hız kazanan PKK’nın üniversitelerde HDP adı altında yaptığı kışkırtma ve saldırganlıklar ile F Tipi'nin kaset şantajıyla üniversitelerde kadro edinmesine karşı bilim yuvalarını savunmakta kararlı olduklarını açıkladı. Vatan Partisi İl Binasında düzenledikleri basın toplantısında Öncü Gençlik üyeleri, geçtiğimiz günlerde Akdeniz Üniversitesi Rektörü İsrafil Kurtcephe'nin fuhuş görüntüleri ile gündeme geldiğini ve bu görüntüler ile şantaj yapılarak 280 kişilik kadronun F tipi çeteye verildiği ile ilgili haberleri hatırlattı, kasetlerle ülke yöneten zihniyetin şimdi de kasetlerle bilim yuvalarını kirlettiğini vurguladı.

Bilim Yuvaları Kana Boyanıyor

Üniversitelerdeki kirlenmenin yalnızca kasetlerle olmadığını belirten Vatan Partisi Öncü Gençlik İl Başkanı Emre Karavaizoğlu, PKK'nın HDP adı altında üniversitelerde yaptığı kışkırtma ve saldırganlıklarının gün geçtikçe arttığına dikkat çekti, en son Ankara Üniversitesi Cebeci Yerleşkesi'nde çıkan olaylara değinerek, bilim yuvalarının kana boyandığını vurguladı.Üniversitelere çivili sopa ve silahlarla girilmesine asla izin vermeyeceklerini belirten Karavaizoğlu, bilim yuvalarını bu hale getirenin AKP, Cemaat ve HDP olduğunu söyledi. Gerici ve bölücü odakların amacının gençliği etnik, dini, mezhepsel ve cinsel kimlikler üzerinden bölmek olduğunu belirten Karavaizoğlu, Türkiye'nin Atatürk'ün rotasından çıktığı için bu duruma geldiğini vurguladı, devleti ve toplumu yeniden Atatürk Devrimleri temelinde örgütleyerek düze çıkartacaklarını ifade etti.

Haydi İlk Oylar Vatan'a

Vatan Partisi'nin, vatansızlaştırmaya karşı gençliği, milli kültürü ve tarihiyle buluşturacağını belirten Karavaizoğlu, gençliğin geleceğinin etnik bölücülüğe, mezhepsel ayrımcılığa, cemaatlere ve tarikatlara yem edilmeyeceğini vurguladı, Mustafa Kemal iradesini, gezi ruhunu, özgürlük tutkusunu meclise taşımak için Vatan Partisi'ne destek istedi.

Haber: Devrim Dönmez Koçak - Merve Demirağ / ANTALYA

ulusalkanal.com.tr