İşçi Partisi Silivri adayını açıkladı

İşçi Partisi yurt genelinde belediye başkan aday adaylarını açıklamaya devam ediyor. Silivri de İşçi Partisi aday adayını açıkladı.

İşçi Partisi Silivri adayını açıkladı

Parti binasında düzenlenen basın açıklamasında adayını açıklayan İşçi Partisi Silivri örgütü yerel seçimlerde iddialı.

İşçi Partisinin Silivri’deki ilk aday adayı inşaat teknikeri Kadir Koç oldu.

Kadir Koç, 1970 yılı Samsun doğumlu, ilkokul ve liseyi Samsunda okuyan Kadir Koç 12 yıldır Silivri de ikamet etmektedir.

Samsun Atakum Endüstrü Meslek Lisesini bitiren Kadir Koç, İnşaat teknikeri olarak çalışıyor.

Basın açıklamasında ilk sözü İşçi Partisi Silivri ilçe Başkanı Latif Aydın aldı. Latif Aydın; “Partimiz Belediye başkanı seçimlerinde Türkiye’yi seçeneksiz bırakmamak adına aday çıkarma kararı aldı. Bizde Silivri’yi seçeneksiz bırakmamak adına Kadir Koç arkadaşımız aday adayı olmuştur. Bundan sonra İşçi Partisinin kapıları aday adaylarına meclis üyelerine her zaman açık olacaktır.” Dedi.

Yurtseverlerin bize oy vereceğini biliyorum.

İşçi Partisi Aday Adayı Kadir Koç konuşmasında ''Silivri de yatan yurtseverlerin bize oy vereceğini biliyoruz.” Dedi. Koç, “her şeyden önce Silivri’nin bir önemi var burada yurtseverler esir tutulmuştur. Buranın çok büyük önemi vardır. Biz şunu biliyoruz ki Silivri de yatan başta genel başkanımız Doğu Perinçek ve yurtseverler bize oy verecektir.” Dedi. Kadir Koç konuşmasına şöyle devam etti. “Silivri de çok çalışırsak, halka kendimizi iyi anlatırsak buradan başarı ile çıkacağımızı biliyorum.”Dedi.

İmdat Şahin

ulusalkanal.com.tr

Silivri işçi partisi aday adayı aday belediye Yurt Başkan