“Yazılanlar yanlış değil!“

Ulusal Kanal programcısı Sabahattin Önkibar'ın yazdığı, "İslamın ve Türklüğün Katilleri" kitabı Adnan Oktar Grubu'nu rahatsız etti. Kitabın toplatılması için mahkemeye başvuran Oktar'ın talebi reddedildi. Konu ile ilgili konuşan Sabahattin Önkibar, "kitapta yazanların gerçek olduğu ispatlanmıştır, bu yüzden rahatsız oldular" dedi.

“Yazılanlar yanlış değil!“

Ulusal Kanal programcısı ve Aydınlık Gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar'ın yazdığı "İşte İslamın ve Türklüğün Katilleri" kitabı gündeme bomba gibi düştü.

Kitabın yayınlanmasından hoşnut olanların yanısıra rahatsız olanlar da var. Adnan Oktar grubu kitapta kendileri ile ilgili bilinmeyen gerçeklerin yayınlanmasını önlemek için mahkemenin yolunu tuttu.

Kitabın toplatılması için mahkemeye başvuran Adnan Oktar'a mahkemenin yanıtı red oldu. Önkibar, "kitapta yazanların gerçek olduğu ispatlanmıştır "dedi.

Kitapta, islamiyeti ve milliyetçiliği kullanan ancak perde arkasında Vatikan ve gizli servis örgütleri ile iş birliği içinde olan isimlerin yaptığı çalışmalar, belgeleri ile deşifre ediliyor...

Önkibar, sözde islamcılar ve sözde milliyetçilerin gerçek yüzünü herkesin öğreneceğini belirtti....

Kitabın çıktığı Kaynak Yayınları'nın Genel Yayın Yönetmeni Sadık Usta, kitapta yazan bilgilerin yalanlanamadığına dikkat çekti.

Usta, 2 hafta önce yayımlanan kitabın okuyuculardan büyük bir ilgi gördüğünü söyledi.

sabahattin önkibar