ABD dizisi Designated Survivor'da rezalet senaryo

Amerikan Başkanı Trump, FETÖ elebaşı Gülen'i "Demokratik düşünür" olarak tanımladı. Trump ABD'de görüştüğü Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Gülen'in suç işlemediğini söyledi. Erdoğan yanıt olarak "Artık üslerimizi hak etmiyorsunuz" dedi ve "NATO'dan çıkacağız" diye ekledi... Tüm bunlar, bir Amerikan dizisinde geçen diyaloglar

Amerikan yapımı dizide ilginç bir senaryo oynandı. Amerikan Başkanı Gülen'e güvenlik garantisi sundu. Türkiye Cumhurbaşkanı, NATO'dan çıkarız yanıtını verdi.

Designated Survivor dizisinde Nuri Şahin adıyla FETÖ lideri Gülen, "Demokrat bir düşünür" olarak gösterildi.

Dizide Amerikan Başkanı, Beyaz Saray'ı ziyaret eden Türkiye Cumhurbaşkanı'na Gülen'i oynayan karakterin suç işlemediği ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı oynayan Turan karakteri ise "İstihbaratınız yanlış. Artık üslerimizi hak etmiyorsunuz. Belki de Rusya hak ediyordur." dedi.

Bu diyalog sonrası Amerikan Başkanı, "Türk düşünür" olarak nitelendirdiği Şahin'i yani Gülen'i Beyaz Saray’a davet etti. Oval Ofis'teki görüşmede Amerikan Başkanı, ülkesinde güvenle yaşamaya devam edebileceğini söyledi.

Türkiye Cumhurbaşkanı'nın buna yanıtı ise sert oldu. Türkiye'yi NATO’dan çıkartacağını ilan etti. Ancak dizinin senaryosunun sonunda Erdoğan'ı oynayan Turan karakterine geri adım attırıldı.

ulusal.com.tr

abd fetö erdoğan trump