İngilizce öğretmeninden sağlık çalışanları için anlamlı şarkı

Kovid-19 ile mücadele en ön cephedeler… Hayat kurtarmak için hastanelerde geceyi gündüze katıp, kendi yaşamlarını da ortaya koyarak salgınla mücadele ediyorlar. Türk toplumu arkalarında; çeşitli şekillerde gösterilen desteklerle, onların moralini yüksek tutmaya çalışılıyor. İngilizce öğretmeni Turgay Evren, tüm sağlık çalışanlarına destek amacıyla "Dualar Seninle" adlı şarkı besteledi.

İngilizce öğretmeninden sağlık çalışanları için anlamlı şarkı

Covid19 salgını nedeniyle Sağlık çalışanlarının hastanelerdeki hayat kurtarma mücadelesi, toplumda derin bir saygıyla izleniyor. Dahiliye Uzmanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu ile Türk patolog Prof. Dr. Feriha Öz’ün yaşamını yitirmesi bu anlamda büyük üzüntü yarattı.

İngilizce öğretmeni Turgay Evren. Taşcıoğlu ve Öz başta olmak üzere tüm yurttaki sağlık çalışanlarının özverili ve fedakar çalışmalarını "Dualar Seninle" şarkısıyla anlattı

Evren’in sözlerini yazdığı Ali Tolga Demirtaş'ın seslendirdiği şarkının klibinde, sağlık çalışanlarının zor şartlar altında ve canları pahasına yürüttüğü mücadeleden çarpıcı görüntüler yer aldı.

ulusal.com.tr

koronavirüs