Şehit olan 2 asker bugün memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 2 asker bugün memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı. Öte yandan bugün Sur'da çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Burhan Kaplan için yarın memleketinde tören düzenlenecek.

Şehit olan 2 asker bugün memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı

Diyabakır'da PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Hakan Kaçar Afyon'nun Çalça Köyü'nde son yolculuğuna uğurlandı.

Kaçar 2 yıl önce Ağrı'da göreve başladı. Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonlar nedeniyle geçici görev ile Sur'a gitti. 25 yaşındaki Kaçar 6 ay önce evlenmişti.Uzman Çavuş Mustafa Hakan Kaçar'ın Afyon'daki ilk durağı babaocağı oldu. Babaevine büyük Türk bayrağı asıldı.

Aynı saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Osman Kablan, Kırıkkale'de son yolculuğuna uğurlandı.

41 yaşındaki Kaplan Elazığ'da görev yapıyordu. Geçici görev nedeniyle Sur'daki operasyonlara gitti. Uzman Çavuş kablan evli ve 2 çocuk babasıydı. Şehit Osman Kablan kılınan cenaze namazının ardından Nur Camii'de yapılan törenin ardından toprağa verildi.

Öte yandan Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Astsubay Üstçavuş Burhan Kaplan'ın şehit haberi Kayseri'deki babaocağına ulaştı.

Kaplan, Hava Kuvvetlerinden gönüllü olarak Özel Kuvvetlere geçtiği belirtildi.

ulusalkanal.com.tr

şehit askerler son yolculuklarına uğurlandı