19 Mayıs İstanbul'da coşkuyla kutlandı

19 Mayıs İstanbul'da da coşkuyla kutlandı. Cemal Reşit Rey Salonu'nda şarkılar söylendi, Kadıköy'de Ata'ya saygı için pedal çevirildi, Ataşehir'de ise drone timi Türk bayrağını göklerle buluşturdu.

İstanbul’un bir çok noktasında 19 Mayıs coşkıuyla kutlandı. Resmi kutlama Cemal Reşit Rey Konser salonunda yapıldı.

Öğrencilerin müzik, spor ve dans gösterilerini sergiledikleri etkinlikte yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.

Kutlamaların bir diğer adresi de Kadıköy'dü. Atatürk parkında toplanan dalgıçlar, "Ata'ya Saygı Gençlik Dalışı" yaptı. Sporcuların, "Atatürk'ün Gözleri" tablosunun bir kopyası ve Türk bayrağı ile sudan çıkışları sahilde toplanan kalabalık tarafından alkışlandı.

Kadıköy Belediyesi'nin 15 kilometrelik bisiklet turuna da katılım yoğundu. Türk bayrakları ile Kadıköy sokaklarında tur atan yurttaşlar renkli görüntüler oluşturdu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Ataşehir'de Drone uçurularak kutlandı. Türkiye Drone ligi organisazyonun, Ataşehir belediyesinin desteklediği drone gösteri yarışları vatandaşların yoğun ilgisini çekerken renkli görüntülere de sahne oldu.

ulusalkanal.com.tr

istanbul 19 mayıs