Türkiye Gençlik Birliği'nin 5. Olağan Genel Kongresi toplanıyor

Türkiye Gençlik Birliği'nin 5'inci Olağan Genel Kongresi yarın Ankara’da toplanacak. "Açtığı Yolda, Gösterdiği Hedefe" ana sloganıyla yapılacak kongrede, gençlik hareketinin önderleri belirlenecek.

Türkiye Gençlik Birliği'nin 5'inci Olağan Genel Kongresi'ne sayılı saatler kaldı. "Açtığı Yolda Gösterdiği Hedefe" ana sloganıyla yapılacak kongrenin hazırlıkları da tüm hızıyla devam ediyor.

Üniversite ve liselerdeki gençlik mücadelesinin yeni yol haritasının planlanacağı kongrede, Türkiye Gençlik Birliği'nin lider kadrosu da belirlenecek.

Türkiye Gençlik Birliği Genel Yönetim Kurulu Üyesi Melike Güler, kongre hazırlıklarını Ulusal Kanal'a anlattı.

"Mustafa Kemal Atatürk'ten aldığımız o görev andımızdan aldığımız görev Atatürk İlke ve İnkılaplarını tam bağımsız Türkiye'yi kurma iradesiyle Açtığı yolda gösterdiği hedefe durmadan yürüyeceğimizin, çalışacağımızın beyanı olan bir kongre gerçekleştireceğiz."

Coşkulu bir kurultaya imza atacaklarını belirten Güler, Ankara'daki kongreye tüm vatanseverleri davet etti.

TGB'nin 5. Olağan Genel Kongresi 30 Eylül Pazar günü Yenimahalle Belediyesi'nin Dört Mevsim Salonu'nda gerçekleşecek. Saat onda başlayacak kongremiz. Tüm vatanseverleri ,bize gönül veren, TGB'li olsun olmasın herkesi bekliyoruz.

Kongrede FETÖ propagandalarına yanıt da verilecek. Türkiye Gençlik Birliği Genel Sekreter Vekili Okan Özkan “Kongrelerimiz dosta güven düşmana korku salar” dedi.

"Bizim Eminönü'nde yaptığımız çuval eyleminde twitter üzerinden trol hesaplarla bize saldırdı. Hesaplara baktığımızda bunları Fetullahçı olduğunu görebiliyoruz. Bizim kongrelerimiz dosta güven düşmana korku salar. Bu twitleri atan fetullahçılar yarınki kongremize göz atsınlar. ABD askerlerine karşı mücadelemiz ve ABD askerlerini savunlara karşı mücadelemizi görebilirler."

HABER: DOĞUKAN ÇOBAN

KAMERA: BARIŞ YURTERİ

ulusal.com.tr

ankara tgb türkiye gençlik birliği