Şişli halkından Ümit Zileli'ye büyük destek

İşçi Partisi Şişli Belediye Başkan adayı Ümit Ertaç Zileli'nin Şişli'deki seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalarda gençliğin fazla sayıda olması ve büyük bir şevkle çalışıyor olmaları ise Şişli halkının büyük takdirini kazanıyor.

Şişli halkından Ümit Zileli'ye büyük destek

Şişli'de Pangaltı, Gülbağ ve geçen cumartesi günü açılışı gerçekleştirilen Kuştepe seçim bürosu olmak üzere çalışma, toplam 3 ayrı merkezden yürütülüyor. Sabah saat 9:30'da seçim bürolarında buluşan gençler gazete tartışmalarıyla güne başlıyor. Gazete tartışması sonrası saat 11:00 itibariyle sokağa çıkarak Ümit Zileli ile birlikte esnaf ve mahalle gezmelerini gerçekleştiriyorlar. Mahalle gezmelerinde halkla buluşmalarının hemen ardından Şişli Meydanı'ndaki stand çalışmasına devam ediyorlar. Görsel zenginliğin hakim olduğu stand çalışması, şarkılar ve marşlar eşliğinde akşam saatlerine kadar devam ediyor ve Şişli halkından büyük ilgi görüyor.

Merkez Mahallesi'nde çok sayıda Ümit Zileli gönüllüsü

Şişli Merkez Mahallesi'nde yürütülen esnaf ziyareti ise Mahallelilerin büyük ilgisine sahne oldu. Yağmurun yağmasına ve soğuk havaya aldırış etmeden çalışmaya devam eden gençlerle birlikte teker teker bütün esnafı dolaşan Ümit Zileli, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendi. Sadece esnafın değil, mahalle halkının da Şişli Belediye Başkan adayıyla tanışmak için yoğun talepte bulunduğu ve kendisine şimdiden 'başkanım' diye hitap etmeleri dikkatlerden kaçmadı.

Mahalle gezmesi sırasında bir çok vatandaş Ümit Zileli gönüllüsü oldu. Emekli eczacı olan Celal bey ise, 'Kurulan bu rant düzenini bozmak ve seçim dönemi boyunca Ümit Bey'le çalışmak için gönüllü olmak istiyorum' diyerek gönüllüler arasına katıldı.

Mahalle gezisi sırasında Merkez Mahallesi'nde bulunan Miss Lala Cafe çalışanları ise Ümit Zileli'yi kadınlar günü sebebiyle düzenleyecekleri kahvaltıya davet ettiler

Mahalle gezmesi boyunca sokaktaki vatandaşlar, Ümit Zileli'nin programlarını ve yazılarını yıllardır severek takip ettiklerini, rant düzenini bozmak için Şişli'de tüm güçleriyle kendisini destekleyeceklerini belirttiler.

ulusalkanal.com.tr

işçi partisi ümit zileli başkan adayı şişli belediye