Zeki Alasya'ya son veda!

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta sanatçı Zeki Alasya son yolculuğuna uğurlandı. Levent Camisi'ndeki törenin ardından toprağa verilen Zeki Alasya'yı son yolculuğunda ailesi, sanatçı dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Usta oyuncu Zeki Alasya son yolculuğuna uğurlandı! Türkiye tiyatro ve sinema tarihinin önemli sinemalarından Zeki Alasya son yolculuğuna uğurlandı.

Duayen sanatçı Zeki Alasya, Levent Camisi'ndeki cenaze töreninin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Sevenleri, dostları ve hayranları Alasya ailesini yalnız bırakmadı. Binlerce yurttaş Zeki Alasya'ya son görevini yerine getirmek için Levent Camisi'ne akın etti.

Zeki Alasya ile rol aldıkları sayısız filmle gönülleri fetheden Metin Akpınar da Alasya ailesi ile birlikte taziyeleri kabul etti.

Cenazeye siyasilerin katılımı da oldukça yoğun oldu. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu de cenazede hazır bulundu.

Eski TRT Sunucusu Gülgün Feyman Budak, aile dostu Zeki Alasya'yı cenazesinin ardından Ulusal Kanal'a anlatırken duygu dolu anlar yaşadı.

Zeki Alasya'yı son yolculuğuna ailesi, hayranları ile birlikte Melek Baykal, Emel Sayın, Edip Akbayram, Haldun Dormen, Nuri Alço, Müjdat Gezen ve Nükhet Duru gibi sanat dünyasının önemli isimleri uğurladı.

ulusalkanal.com.tr