Erdoğan'dan F-Tipi operasyon yorumu

Başbakan Erdoğan bayram namazı çıkışında F-tipi operasyon ile ilgili konuştu. Erdoğan, "geri adım atmak yok, operasyonlar artarak devam edecek" dedi." Gözaltındaki şüphelilerin nezaret görüntüleri için Adalet Bakanı'na talimat verdiğini açıklayan Başbakan; "İstanbul'daki bütün pisliklerin başında Ali Fuat Yılmazer var" dedi.

Başbakan Erdoğan İstanbul'daydı. Bayram namazı çıkışında kameralar karşısına geçti, Emniyet'teki F-tipi yapılanmaya yönelik operasyonun artarak süreceğini açıkladı.

Gözaltındaki polislerin, kendilerini ziyarete gelen milletvekilleri Hakan Şükür ve İdris Bal ile çektirdikleri fotoğraflara Başbakan Erdoğan'dan yanıt gecikmedi. Erdoğan, "Şu anda bir çoklarının elinde cep telefonunun olduğu haberini aldım. Adalet Bakanı'na gerekli şeyleri söyledim. Böyle bir şey olabilir mi? Olamaz. Bunlar mafyanın, çetelerin telefonu olduğunu biliriz de, paralel güvenliğin elinde bu tür telefonların şunların bunların olması, kendi yazarlarının çizerlerinin, bağımsız diye söylenen bağımlı vekillerin buraya gidip poz vermesi neyin ne olduğu bakımından çok önemli. Bunlar da eminim dosyanın içinde yer alacaktır" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, Diyarbakır mitinginin ardından uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Emekli Orgeneral İlker Başbuğ'ın Emniyet'teki örgüt yapılanmasına yönelik sözlerini hatırlattı. Başbuğ'un, "Bugün bize yarın size!" dediğini açıklayan Erdoğan, "hakikaten haklı çıktı" dedi. Erdoğan, "İstanbul'daki bütün pisliklerin başında Ali Fuat Yılmazer var" diye konuştu.

ulusalkanal.com.tr

erdoğan operasyon f-tipi bayram