Moskova Kent Forumu düzenlendi: ES YATIRIM Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak'ın konuşması ses getirdi

Moskova Belediyesi'nin her yıl düzenlediği Moskova Kent Forumu Türkiye'den önemli isimleri ağırladı. Foruma davetli olarak katılan ES YATIRIM Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak önemli mesajlar verdi. Sancak, "Moskova, Asya çağının kale kapısıdır" dedi. Görev Vakfı Yöneticileri de forumda önemli temaslarda bulundu.

Moskova Kent Forumu düzenlendi: ES YATIRIM Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak'ın konuşması ses getirdi

Moskova Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Moskova Kent Forumu yine önemli isimleri bir araya getirdi.

2021 yılında Moskova Kent Forumu'na 480 konuşmacı katıldı. Dünyanın 18 ülkesinden bin 200 kişiden fazla uzmanın katıldığı forumda 100 etkinlik düzenlendi. Foruma Türkiye'den ES YATIRIM ve Görev Vakfının yöneticileri davet edildi.

ES YATIRIM adına Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak ve şirketin üst yöneticisi Bülent Denkdemir oradaydı.

Ethem Sancak'ın mesajları katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Rusya'nın başkenti Moskova'nın Asya çağının kale kapısı olduğunu vurgulayan Sancak, ''Moskova insanlık tarihi açısından çok büyük bir kent. Aleksandr Nevski'nin kenti. İvan Grozni'nin kenti. Napolyon'u alt eden kent. İnsanlığı faşizm belasından kurtaran kent. Ve şimdi de yeni başlayan Asya çağının olmazsa olmaz kale kapısı kent'' dedi.

Görev Vakfı adına Yönetim Kurulu üyesi Şule Perinçek ve Görev Vakfın bünyesinde bulunan Görev Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tugay Şen ve Dış İlişkiler Koordinatörü Erman Sülük da forumun davetlileri arasındaydı.

Forum esnasında Türkiye'den gelen heyeti önemli isimler karşıladı. Heyet, Moskova Hükümeti Bakanı, Dış Ekonomi ve Uluslararası İlişkiler Dairesi Başkanı Sergey Çeremin, Kentsel planlama politikası ve inşaat işlerinden sorumlu Moskova Belediye Başkan Yardımcısı Andrey Boçkarev ve Moskova Şehri Bilgi İşlem Dairesi Başkan Yardımcısı Aleksey Anisimov ağırladı.

Moskova Kent Forumu, hükümetin himayesinde her yıl düzenlenen kentleşme sorunları ile ilgili uluslararası bir forum olarak öne çıkıyor.

moskova ethem sancak