Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dolar kuru açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri hala bu toprakları çok görüyor. Türk ve Kürdün, Arapla Çerkesin, Sünni ile Alevi'nin arasına derin uçurumlar kazmaya çalışıyor. Birileri hala 10 binlerce TIR silah verip, terör koridoru açıp bizi sıkıştırmak istiyor. Birileri kurla, faizle bizim şahlanışımızı durdurmak istiyor." dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dolar kuru açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muş'ta açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, dolar kuru ile ilgili konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

"Büyük ve güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 100 yıl önce bu toprakta verilen mücadele ile bugün bizi Suriye, Irak, Akdeniz'de verdiğimiz mücadele arasında hiçbir fark yok. Çanakkale'de ne için savaştıysak bu gün de bunun için çabalıyoruz. Birileri hala bu toprakları çok görüyor. Türk ve Kürdün, Arapla Çerkesin, Sünni ile Alevi'nin arasına derin uçurumlar kazmaya çalışıyor. Birileri hala 10 binlerce TIR silah verip, terör koridoru açıp bizi sıkıştırmak istiyor. Birileri kurla, faizle bizim şahlanışımızı durdurmak istiyor.

MERTÇE KARŞIMIZA ÇIKAMAYANLAR MESAJLARINI BÖYLE VERİYORLAR

Birileri hala göğü delen minarelerimize, ezanımıza tahammül edemiyor. Mertçe karşımıza çıkmadıkları için de mesajlarını ya Suriye, ya Irak, ya Kandil, ya Pensilvanya ya da Avrupa Parlamentosu'ndan veriyorlar. Onlar bize mesajı piyonları aracılığı ile gönderiyor biz de onlara cevabımızı Muş'tan rabiamızla veriyoruz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Rabbim milletimizin zayıf düşmesini fırsat bilenlere fırsat vermesin."

ulusal.com.tr

erdoğan dolar